söndag 17 februari 2013

Söndag som är som en lördag :D

Lediga imorgon också :)

Gårdagen...Jag jobbade medans Brad åkte till Lägenheten. Han kom hem och vi tog på oss och gav oss iväg till Fairgrounds för en lång promenad, jag skulle tagit på mig mer kläder :D Men solen sken och det var jätteskönt - när inte vinden blåste! Bode var överlycklig över att komma till sitt favoritställe igen, att vattnet var kallt störde honom inte alls :D





Vi kom hem och satte oss på uteplatsen, igen när vinden
höll sig borta var det jättevarmt och skönt, det blåste dock rätt rejält så det var: åh vad skönt i 2 minuter sen Burr i 2 minuter...osv - men fick lite sol i ansiktet och frisk luft!

Vi gick in och kollade på det sista av en basketmatch innan jag fixade korv på grillen och pommes...vi slängde på chili och Green chili på korvarna! Mumsigt!
Efter middagen så satte vi på en film, Brad somnade :) Kl var 19.20 när han sov som en stock! Så jag kollade på filmen och sen körde jag maraton av House Hunters tills jag själv somnade :D Spännande lördag, men helt ok med tanke på vi har en extra dag ledigt ! Förhoppningsvis så botade sömnen Brads sista bit av sjukan!

Idag så tänkte vi göra lite grejer här hemma, Brad ska tvätta bilarna, vattna träden m.m Själv ska jag åka och handla lite, tänkte ta mig till Walmart se om jag kan hitta lite planeterings saker så jag kan påbörja inomhus plantering! Tvätta lite kläder hoppas jag hinna med också! Vi ska ju såklart påbörja dagen med en promenad med Bode!

Så här vacker var himlen när jag gick upp i morse...Hoppas att vinden tar en annan väg idag så vi kan njuta på uteplatsen utan att bli frostbitna :D


Ha en fantastiskt fin Söndag (kväll)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar