lördag 23 februari 2013

Lördag morgon...

Sovit sååå dåligt i natt - vaknade vid  3 och sen kunde jag bara slumra till och vakna, slumra till och sen vakna igen...Äh så kasst! Tur jag inte ska göra nåt stort och viktigt idag :D Kan gå hem o sova middag efter jag jobbat på seniorcenter och sen kört maken till Skolan vid 14.30 :) Hem till Michelle, 2 minuters gångväg härifrån ikväll och sen sova ut imorgon om min hund tillåter :) Idag väckte jag honom och nu ligger han här bredvid och sover :) Imorgon är planen, gå upp och ta Bode på promenad och sen åka till Mässa...Kollar vädret just nu, ska visst bli snöstorm ikväll igen...va fan! Då blir det jobbig promenaden :D Tur jag inhandlat snowboots ;)

Så nu kan jag inte hålla mig Biljetter hem är bokade :D:D:D:D Jag landar i Sverige på själva midsommarafton, åker hem den 6:e augusti !!! Tjohoooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!! Brad kommer med Kish den 11:e Juli och han åker hem med mig den 6:e :) Vi hittade priser för under 1000 dollar!!!!!!!!!!! en USA mellanlandning och sen en i Amsterdam men va fasen det gör ju inget när man sparar 4-500 dollar på det!!!!!!!!! Jag är överlycklig! Väldigt glad att Brad stannar lite längre än han först tänkt också - nästan 4 veckor för honom :) Så Sverige dags att börja planera!!!!

Annars gårdagen...Bob och Dorothy - japp dom var lika lyckliga som vanligt :D Hur orkar dom??!! Gulliga som vanligt mot mig så kan inte klaga ;) kom därifrån vid 12.40 åkte hem, åt lite lunch sen drog jag iväg till Dr Gina, kändes bättre i ryggen med en gång efteråt!!! Glad jag åkte! Efter det så åkte jag till svärföräldrarna och vi tog en gemensam promenad med Bode!!! Kom hem vid 16.30 började fixa middag till oss, Kish kom vid strax efter 17 Brad kom nån halvtimme efter det! Vi satt och babblade och sen bokade vi våra Sverige biljetter innan vi åt en sen middag! Gott var det!

När jag lämnade B o D så ringde chef Brad, jag har ett nytt projekt åt dig...aha...Hans Pappa!!!!!!!!!!!! Så nu är man verkligen stjärnan, pressure is on :D

Idag ska jag som sagt var jobba på Seniorcenter i några timmar, sen köra Brad och efter det - blir det lugnt ett tag och sen över till Michelle, inget annat som händer tror jag :D

Nu ska jag gå och hämta mitt kaffe och kolla nyheterna i lugn o ro :)

Ha en underbar Lördag (kväll)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar