tisdag 19 februari 2013

Tisdag och vanlig dag...

Idag blir det jobb hos Dorothy och Bob, blir spännande att se hur humöret är där idag :) Efter jobbet ska jag hem och jobba lite till....Spännande värre!

Gårdagen, vi åkte iväg på promenad tidigt - kom hem åt lite frukost och jag slängde in en tvätt i maskinen, sen drog vi iväg till Bed Bath and Beyond, bytte ut en julklapp ;) mot en griillborste och lite annat kul! Åkte därifrån till Orchard och lunch på Cheeky Monk - lika gott som vanligt! Brad gick över till JC Pennys och sin fd student som är frissa där - jag gick till Forever 21 under tiden :) 2 stickade tröjor och två linnen för 22 dollar, kan man inte klaga på!

Vi åkte hem och sen satt jag bara och väntade på att klockan skulle gå så jag kunde åka in till Stan och Swea mötet! Vi hade ju ett gäng nya medlemmar i styrlesen så det blev lite mer runt omkring snack än vanligt! Kul med lite nya entusiastiska tjejer - kommer bli jättebra!!!
Jag kom hem vid 22.20 och naturligtvis fanns det inte en chans att jag kunde gå o lägga mig med en gång så satte mig framför tv´n en sväng! Gick o la mig vid  23.30...

Denna veckan blir fullt upp igen, ska jobba både Angels och MG samt ha möte på IKEA på torsdag, planera påskmiddagen! På lördag jobbar jag för Seniorcenter, Spagetti Luncheon sen får jag köra Brad till Skolan då han ska iväg med elever till Co Springs och State Deca...Han blir borta ända till Onsdag eftermiddag...

Måste börja kolla på biljetter hem till sommaren denna veckan också...och fixa så mina skattegrejer är klara så jag kan boka tid med Brittany efter det...full fart!

Nä nåt annat spännande har jag ju inte att berätta idag så nu ska jag sätta fart måste åka o tanka på vägen till jobb så får åka tidigt :) Ni får ha en fin Tisdag (kväll)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar