måndag 11 februari 2013

Måndag igen....

Blev ett litet annorlunda avslut på veckan...

Fick samtal om att Theresa gick bort i Lördags...Så igår så var jag iväg på hennes memorial i Brighton. Det var ju inte direkt väntat, men känns rätt bra att hon fick gå såpass snabbt när det väl började gå utför!! Det kändes bra att gå på hennes memorial och få säga hejdå till hennes familj - dom var väldigt glada över att jag kom förbi :)

Var smått bakis igår efter en massa vin hos Linda i Lördags :D Det får det ju vara värt ibland - händer inte lika ofta nu när hon flyttat så man får passa på! Vi hade en trevlig tjejkväll med massa skitsnack om allt och inget :D Härligt!!

Jag var hemma vid 11.30 efter att jag o Michelle stannat till på Taco Star för att köpa lite breakfast burritos :) Åt lite, letade upp ett kort och tog en dusch och sen var det dags att ge mig iväg...Jag var kvar på minnesstunden eller vad man ska kalla det, mer en lunch samling med hela familjen tills kl var nästan tre...sen åkte jag över till China Red och köpte med Asiatisk mat hem...Slängde mig på soffan och slappade framför tv´n med min sjuka man....Jo han är fortfarande sjuk! "Bara" jätteont i halsen och lite tät...inget annat, ännu! Antar jag kommer börja känna av det där snart också, hitills har jag aldrig smittat Brad med nåt medans jag alltid får hans skit - orättvist!!! Såklart gick han till jobbet idag...Hoppas han mår bättre ikväll!

Idag är det full fart igen, Seniorcenter, förbi Kohl´s och betala vår räkning en snabb sväng in på Target och köpa lite smått som vi saknar hemma och sen hem och försöka få ordning på den sista MG filen, har massa annat att påbörja för dom när jag är klar så blir nog jobb hela denna veckan också! Bob o Dorothy blir det ju minst två dagar också....Torsdag är det Valentines day...den ska jag spendera med att laga mat till Svärföräldrar och Morföräldrar - får bli mosters Pannbiff med rostade potatisar blandat med Baby squash och smarrig sås :D Svenskt får det ju bli! Så min lediga tid imellan olika jobb får bli att snygga till här hemma och göra huset redo - Morföräldrarna har inte sett vårt nya kök eller nåt här hemma sen vi började fixa :D

Fullt upp med andra ord...

Nu ska jag ta och sätta lite fart

Ha en fin måndag (Kväll)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar