tisdag 26 februari 2013

Tisdag morgon...

Jag och Bode började dagen med en promenad, precis när solen började komma upp - det var som en orange eld horisont framför oss - naturligtvis tog jag inte kameran med :) Tog några bilder när jag kom hem men det är ju mer såna där typiskt rosa himmel bilder - inte så illa det heller men just den där orange horisonten...skit :D

Idag ska jag jobba, mina galna Bob och Dorothy idag...börjar kl 10 och tills dom är klara med mig allt från 12 till 14 kan det bli :D Hem efter det och få suttit nån timme med MG - tänkte lägga upp dom artiklar jag har klara hitills, så blir det ett kapitel i taget liksom :) Sen ska jag ut med hunden, ge honom middag och sen in och ha en träff med Anna-Karin vid 16.30, därifrån och hämta maken vid skolan vid typ 19 tiden :D Ska bli gott att få hem honom igen, fast jag och Bode har haft det rätt mysigt utan honom ;)

Gårdagen...
Hela förmiddagen spenderade jag med att skotta snö :) Det känns idag kan jag säga, fast inget dåligt ont som jag var rädd för utan bara lite träningsvärk...Svärfar kom och hjälpte mig med garage uppfarten och lite sånt, jag skötte baksidan! Jag tvättade lite och tömde diskmaskinen som vart klar sen i lördags och fyllde på med all disk jag hade i diskhon - det är sånt jag njuter av när Brad inte är hemma :) Han skulle bli galen om det var disk i diskhon och maskinen ej tömd hihihihihi :D

Kl 16 skulle jag träffa chef Brads pappa men dom ringde och bad mig komma in till kontoret lite tidigare och sen åka dit ihop, så det gjorde jag! Det var andra samtalet igår, Laura ringde på morgonen och bönade och bad mig om jag kunde ta ett pass med Dick på onsdag (Dick är farfars bästa kompis som haft en stroke och som behöver blöjbyten och annat ) - ja ja det kan jag väl göra! Bara jag inte behöver ta upp honom på morgonen! Vilket jag slipper 10-13 blev det!
Så nu är mitt schema ganska fullt denna veckan...och efter mötet igår, så blir mitt schema nog ganska fullt över huvud taget från o med nu! Så jag ska vara med chefens pappa 3 eftermiddagar i veckan...Måndag, onsdag och fredag...från ca 12.30 - 17...jag har fortfarande Bob och Dorothy Tis och fredag 10-12.30 och seniorcenter på måndagar! Mitt schema börjar likna min kära systers nu :D en dag ledig i veckan - Torsdag! En eftermiddag ledig i veckan - Tisdag och en morgon ledig, onsdag. För övrigt så blir det ju jobb mer eller mindre hela dagen, varje dag! Chef Brads pappa har bara en njure, bara 65 år eller så...men han har massa små defekter pga njurproblemen...han är pigg och glad men mycket ont och humöret är väl så där i mellan varven :) Så mitt jobb är mer eller mindre se till att han äter och äter mat som är ok för njursjuka...???!!! Google here I come....och håller honom sällskap och på gott humör så att Chefens mamma får det lite roligare :) Hon ville speciellt ha mig så det är ju lite kul - hon har förstått att det jag gör bäst är att lätta upp humöret på sura gubbar :D:D:D:D Låter ju helt ok i varje fall :D Kan ju tillägga att dom bor i mitt favorit område här i närheten, 5-10 minuter härifrån, stora hus, stora trädgårdar i detta fallet stoooor pool :) Kan ju va trevlig när det blir lite varmt :D Jag absolut avgudar chefens mamma dessutom, hon är en genomgod, jätterolig människa som lyckats göra sig en bra business genom att bara vara god och hjälpa andra - perfekt! Finns ju inget som säger man måste vara fattig bara för man lägger all sin tid och energi på att göra andra lyckliga, eller hur ?! :D Låter som nåt för mig ;)

Jag kom i varje fall hem från mötet, tog min kära hund på promenad sen låg vi och gosade hela kvällen på soffan :D Han har nu blivit en mammagris - 3 dagars frånvaro av husse och han är min :D Eller rättare sagt jag är hans!!! Han ligger på mig just nu och dom senaste dagarna så har promenadena varit så som jag vill ha dom och inte så som Brad vill ha dom :D Lysande!

Nä nu ska jag ta och gå o äta frukost och börja göra mig redo för dagen! Här har ni massa bilder :D

Och ha en fantastiskt bra Tisdag (kväll)

Igår när jag skulle fixa garderoben innan dusch...Nä lägg dig ner här o gosa vet ja :D



Enda stället i trädgården där snön bara var ett tunt lager - ser helt absurdt ut :D




You are my bitch now.............


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar