lördag 25 maj 2013

Lördag morgon...

Svalt och skönt där ute än så länge, temperaturen ska hamna på närmre 90F idag alltså över 30 grader...Dags för promenad tidigt idag :D:D Annars idag ska vi jobba på i trädgården - Kish kommer över på middag, jag ska grilla revben. Blir nog en del Yardgames och trevligheter till efterätt :D Ser fram emot en trevlig dag och kväll!!

Nu är det varmt redan, skypade med mamma i dryga timmen i mellan!! Familjen hade fått flytta in hos henne igår då fler hot kom från smågangster ligan!!!!!!!! Jävla idioter!! Läs om veckans Thriller i Jonsered här:

http://annkin70.blogspot.com/

Min vecka har vart bland de skummaste, frustrerande och irriterande veckorna nånsin!!! Igår så skickar Brad mig ett medelande vid 12 tiden, precis innan jag skulle åka o jobba - Skolan var under Lockdown, ingen fick komma in eller ut och Brad med massa elever gömde sig i en frys :) Då en person med vapen siktats på skolområdet : Nu var det ju inget men jag tänkte att jaha det var grädden på moset denna veckan, nu blir Brad skjuten sista skoldagen också!!! Läs om det absurda här: http://www.9news.com/news/article/337889/339/History-project-leads-to-gun-scare-

Helt galet, men man är rätt glad att dom tar det så allvarligt med tanke på allt skolvåld som hänt här!!

Nu ska resten av veckan vara helt fantastiskt underbar, så det så :)

Igår när jag kom till Jerry, så satt han och gömde sig i sovrummet...jag frågade vad som hänt? Han sa I have some problems...OK? Han hade börjat blöda i duschen nånstans vid de privata delarna och han hade ingen aning om vad eller vart - svensk som jag är så säger jag såklart att men släng upp grejerna så kollar jag :D:D:D:D NÄÄÄÄÄJJJJJ - det gick inte för sig såklart! Utan vi fick vänta på att Sue kom hem och kunde undersöka sakerna! Det var inte så farligt som han trodde utan var ett exem / utslag som spruckit och börjat blöda...skrämmande när det är där nere och man inte själv kan se! Vi gjorde inte så mycket igår jag o Jerry...jag åkte och köpte lunch på Arby´s vi babblade rätt mycket...sen åkte jag och handlade lite mediciner på target och en Sallad till dom till middag! Sen var det dags att åka hem!

Jag och Bode gick på en ganska lång promenad...kom hem och jag slängde mig på soffan där ute med en kall öl och nya Swea Bladet - alltid kul att läsa! Brad var inte hemma förrän närmre åtta med pizza åt oss!!! Var rätt skönt att bara ligga där och inte tänka på nåt eller prata med nån!



Så här låg / satt jag och Bode i ett par timmar igår :D
Vi satt ute hela kvällen tills vi gick o la oss :) Härlig kväll!

Nä nu ska jag nog ta och gå och göra lite oljud så min man och hund kommer upp, börjar bli för varmt för en skön promenad...klockan är ju för skjutton 9.30 redan!!! Sömntutor :) Jag var ju uppe redan innan 6 då Bode ville ha frukost, sen att han med en gång går o lägger sig igen...jäkla hund!

Ha en fin Lördag (kväll)



Månen igår hade ett häftigt skimmer runt sig, såg ut som Ringarna på Saturnus :D













 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar