onsdag 29 maj 2013

Onsdag - en helt vanlig onsdag...

Förutom att maken nu är ledig ända fram till Augusti och jag måste jobba...

Japp känns lite konstigt...förra sommaren åkte vi hem till Sverige två dagar efter han fick ledigt - nu är det nästan bara 3 veckor tills jag åker och han åker först om 6 veckor :)

Det regnar här idag...känns lite svenskt där ute - igår var det så häftigt här ute, på kvällen...Blixtrar överallt som rena Ljus showen - försökte ta bilder men dom blev inte så bra!!

Idag så ska jag till Jerry, frugan hans skickade mail och frågade om jag kunde lära honom att jobba med en Laptop...:D Ja ja om han vill så...vet inte hur han ska kunna se skärmen bara :) Vet inte vad han vill ha gjort idag, inga läkarbesök så vi får väl se vad vi kan hitta på!!

Gårdagen bestod av lite tvätt och Grumpy´s - Jag kom dit och Jo Dorothy hade ju ramlat igen...Bob var som en ny människa efter sitt läkarbesök, han hade fått sprutor in i benen överallt och dom hjälpte redan! Tror ärligt talat att han blir en ny människa bara han får uppmärksamhet - även om det är från en läkare :) Men sen kom vi hem och Dorothy hade ju satt igång och tvättat - Bob vansinnig och skriker på henne och ja bara skriker rätt ut, svär och beter sig! Jag fick tillslut säga till honom att nu får du ge fan i att skrika, vad tror du det ska åstadkomma??! Du kan ju inte tala om för en vuxen människa vad hon får och inte får göra...vill hon tvätta så får hon väl göra det! Vill hon ha ont och vara helt slut istället för att vänta på att jag kan hjälpa henne så får hon ju göra det!! Ja men läkaren sa ju till henne att hon inte får, SO???? Jag antar att Dorothy aldrig direkt vart typen som tagit order från nån eller har jag fel?  Dorothy står o småsmilar medans Bob blev argare! Jag hjälpte henne med 2 tvättar innan jag gick...Jag sa till Bob det när jag var på väg ut och han satt och drama grät i stolen ( mer som en 3 åring som dramatiserar fram tårar )  - det är väldigt konstigt att du skriker o gormar för hon inte gör vad du säger men du kan inte sätta ner foten och säga till Dorothy att ni behöver ha mer hjälp och kräva det??!! Han tittade på mig och visste nog inte riktigt vad han skulle säga!?? Undrar vad han tänkte efter det, vi får väl se imorgon!

Jag kom hem, slängde i en ny tvätt i maskin och tömde tumlaren, sen upp och slängde i mig lite lunch - jag var vrålhungrig! I vanliga fall så har jag ett par timmar på mig att släppa min irritation och frustration innan Brad kommer hem men nu är det annat - Brad kom hem precis efter jag ätit färdigt - Och i o med hans humör i helgen så kände jag att det nog var bäst att hålla mig undan och göra nåt annat, annars kanske helvetet hade brakat lös! Det hjälpte inte kan jag säga utan istället så surar han mer - fast det var min tur att vara sur - och av nån anledning så lyckas han med konsstycket att få mig att känna att jag måste fixa det...vilket gör mig ännu surare såklart! :D Han tog Bode på en lång promenad och var borta i nästan 2 timmar - gjorde mitt humör bättre i varje fall! Efter nån timme var det trevligare igen! Vi åt Fläskkotlett "steak sandwich" till middag - jättegott!

Imorgon ska jag åka och handla efter Grumpy´s och sen till Kiropraktorn, så jag kan få bearbeta bort min frustration innan jag kommer hem :)

Ikväll om det blir av så spelar Brad softball - kan hända det blir inställt då det ska regna lite här o där idag och ikväll - regnar alltid på onsdagar :)

Jag känner just nu att själen redan är hemma i Sverige, säkert det som spökar för mig också! Den där känslan har ju inte hjälpts av min systers situation där hemma - jag vill ju bara hem och parkera mig med ett Baseball trä på deras trappa liksom! :) http://annkin70.blogspot.com/2013/05/nej-nu-far-jag-rycka-upp-mig.html

Det här är det jobbigaste med att ha flyttat så här långt bort, inte så man kan göra så jäkla mycket men man hade ju funnits där i varje fall! I år har jag fått känna detta om o om igen :) Mamma blev sjuk sen detta - inte konstigt mitt humör fått sig en släng av dåligt :D

Nu ska jag ta och rycka upp mig härifrån och sätta lite fart, tänkte fått dammsuget innan jag åker och jobbar...Brad börjar väl vakna till lite en våning upp dessutom!

Ha en fin Onsdag (kväll)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar