onsdag 22 maj 2013

Onsdag och kanske något bättre humör :D

Njae jag är så jäkla trött på dom fyrkantiga byråkraterna hemma i Sverige idag - IRS är jäkligt trötta på dom också :D Dom säger som tidigare, men ni har ju en auktoriserad revisors intyg - vi förstår inte :) Nä inte jag heller!!! Men dom ska försöka få fram mitt, ett halvår tidigare än vad som är nödvändigt för dom :) Nä istället bestämmer sig CSN för att använda faktumet att jag försökt få fram allt dom begärt emot mig och det gör mig så jävla förbannad!!! Jo säger CSN att i och med att jag skickat in våra skattepapper ( samma som vi skickade till IRS ) Så betyder det att vi har skattat och då kan jag få fram pappren - Tjena Svennar!!! Sverige har 9 millioner människor lite lättare att få fram saker än här borta, där typ lilla Denver har nästan lika mycket folk!!!

Grrrrrrrrrr - i vilket fall som helst så får jag släppa min totala Depp och bara försöka få fram skiten igen!!! Fram tills dess får stackars mamma låna mig mer pengar så jag kan betala den första omgången som förhoppningsvis blir den sista :)

Kan ju säga så här att CSN behöver ju inte fråga sig varför utlandssvenskar inte betalar sina skulder så dom går med miljard förluster - När dom är såna här idioter och gör det så svårt för en!! Ska skriva ett brev till dom när jag lugnat ner mig - inte så att dom kan behandla mig sämre pg a det så bara att ge dom!! Kanske att jag ska ringa Janne Josefsson ;)

Efter jag skrev min blogg igår så tappade jag det helt och satt här och grinade som värsta PMS kossan ( har mens sen flera dagar tillbaks så ganska säker på det inte var PMS ) Jag kände mig så förtvivlad och frustrerad att jag bara tappade det...så allt jag tänkt göra fick läggas på hyllan - jag lät mig må skit och bara sitta rätt upp o ner ett tag! Linnéa skickade mig ett par fina sms som fick mig att må liiiiite bättre och sen gick jag o tog en dusch och åkte iväg till Total Beverage, var tvungen att använda mega rabatten på Bitburger öl - 9.99 för ett 12 pack :D Så jag köpte 4 och sen hade dom mega rea på Yellowtail vin också - så köpte 12 av varierande sorter - 3.99 styck :D Brad behövde en ny Bourbon också, mest för att han ska göra ett recept med Bourbon i till middag :)

Nu ska jag gå o väcka (kusin) Megan, och snart ska jag köra henne till Stan så hon kan ta bussen till CU Boulder...Hon har spenderat helgen hos sin tvillingsyster i Texas och den nya bebisen - Pearl :) Så vi hämtade henne på flygplatsen och tog henne hit för lite bildvisning och mys!

Idag jobbar jag från 10 så får en skön eftermiddag hemma hoppas jag :)

I eftermiddag måste jag sätta igång med vår ansökan om att ta bort min Conditional Status på Residensy och fixa med allt där...har bett svärmor om att skriva ett brev och cheferna om ett anställningsintyg - båda är redan klara så bara att hämta upp!!

Nu ska jag ta och fylla på mitt kaffe och om en halvtimme bär det iväg in mot stan - sen hem och duscha, äta frukost och iväg till Jerry! Blir nog bra!

Ha en fin Onsdag (kväll)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar