fredag 31 maj 2013

Fredag och en fullspäckad helg framför mig!

Vinden viner här ute - jäklar vad jag inte tycker om vind - om den inte är på en båt ute på havet förstås, då gillar jag den :D Vi har varmt och soligt men det blåser likvärdigt med att åka i 20 knop ute i skärgården, konstant - fast med ökenvindar! Gör allergierna hundra gånger värre och torkar ut allt i rekordfart! Inte bra...

Idag är en sån där dag då jag verkligen hade velat vara hemma i Sverige - och jag är bara 3 veckor bort...grrrrr

Mitt kusinbarn Andreas tar studenten idag - HURRRAAAA FÖR DIG :) Samtidigt fyller min Kusin, tillika Andreas mamma år och stort kalas väntar i Eskilsby - HATAR ATT MISSA SÅNT HÄR!!!!!!!!!!!!!!!!!  Känner som min vän Linnéa här borta, hon satte orden på det så bra:
http://linneaiusa.com/2013/05/29/att-paminnas/

Det är otroligt stort när ens "små" släktingar helt plötsligt är stora och ska ut i Vuxenvärlden på riktigt och i Andreas fall är det ännu större, som han har kämpat, om inte annat för att hålla humöret uppe - har aldrig träffat någon med sån otrolig optimism trots att han har blivit nedstampad oftare än någon ska behöva - sån Livsglädje!! Jag känner mig otroligt stolt över Honom så kan bara försöka tänka mig hur stolt Maria och familjen är idag!!! :) Grattis Andreas, du är fantastisk!!!!!!

Systersonen, stackarn är ju jagad av ett gäng ligister, små mes kriminella jävla fjantar som jag bara vill åka hem och bruka mer än nödvändigt våld på, jag drömmer om det på nätterna hur jag och mitt baseballträ möblerar om dom här idioternas ansikten - Kanske tur jag inte är hemma just nu - är ju mitt i mitt removal of conditional Status av Permanent uppehållstillstånd här borta, antar att en arrest av våldsbrukande inte är nåt att rekommendera...Men slutar det inte snart så får det vara värt det!!!! Jäklar Va arg jag är, och jag vill bara hem och vara där för familjen - 3 veckor känns förbannat jäkla långt bort just nu!!!  

Idag ska jag jobba med Jerry, sen hem och fixa en liten enkel födelsedagsmiddag för Tara som fyllde år igår! Imorgon ska vi fira svenska flaggans dag Med Swedish Alliance här i Denver - att det kan finnas så mycket svenskar o svenskättlingar här borta är ju helt otroligt! Efter det så ska vi nog hem till Linda o Mike och Grilla lite - antar vi stannar över natten så vi kan njuta av lite vin o prat :) Sen är det söndag igen - helt galet!!

Igår så var Grumpy´s som vanligt och den där hjälpen Dorothy ville ha extra - blev inget :) Hon mådde mycket bättre och då bränner plånboken mer än värken :D Förstår henne men jösses vad enveten hon är :) Dom var på ovanligt gott humör igår, så det gick rätt snabbt! Vi åkte först till affären och handlade, sen hem och fixade brunch - efter det så Dammsög jag huset, städade deras 2 badrum och moppade golven och allt hann jag med på 2.5 timmar! Jag åkte hem efter det, Brad hade just kommit hem från affären så vi åt lite lunch innan jag drog iväg till Kiropraktorn...Han läste en bok :)

På mina 5 minuter hos Gina så fixade hon ryggen och gav mig ett jobb erbjudande :D:D:D Jag funderar allvarligt på det - Vad hon behöver är en tjej till som tar emot patienterna och registrerar och donar i systemen...20 timmar i veckan! Perfekt ju...jag och Brad pratade om det igår och jag sa det att jag skulle ju faktiskt kunna behålla Jerry om vi kan få ihop tiderna = 35 timmar i veckan jobb skulle det ju bli - så gott som heltid men inte lika deprimerande som att bara jobba med dessa gamlingar! Kan ju säga att jag är väldigt tveksam över om huruvida Grumpy´s kan klara sig med bara min hjälp länge till - men kan man få ihop det så skulle det ju innebära nästan heltid! Inte så jag hinner med nåt på mina halvlediga dagar ändå :D Gina vann över mig när hon sa att " du hade vart perfekt här, alltid glad, rolig och alla på kontoret gillar dig redan - sen hade jag själv gärna haft en Happy hour varannan vecka med dig" Hur kan man motstå sånt smicker :D  Så vi sa det att hon skickar mig papper och personlighets test ( standard ) så kan jag fylla i det och sen kan vi pratas vid när jag är tillbaks i Augusti :) Hade verkligen tyckt om att se lite folk och ha arbetskamrater så vi får se!!! Kanske lite väl mycket jobb, speciellt med tanke på familjens inkommande över jul - men säger man till i förväg så brukar det gå bra med lite ledighet :)

Nä nu ska jag gå ut och vattna i stormen så mina växter inte dör av uttorkning pg a vind....För varmt är det ju samtidigt!!

Ha en fin Fredag (kväll) Hoppas ni har det helt underbart i Eskilsby och firar ordentligt, jag är inte bitter :D:D:D:D:D:D

Morgonkaffet ( detta var innan stormen satte fart ordentligt )

Våra Rabarber växer på - Dags att hämta mer Linnéa ? :D

Trött hund :)

Tröttare hund :D

6 kommentarer:

  1. Självklart ska du tacka ja! Vi kan ju hänga hos din kiropraktor ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja vilken bra idé :D Hon är trevlig som skjutton!!!

      Radera
  2. Vad kul !!! Självklart skall du tacka ja. Det enda är väl att du i förväg måste säga att du vill vara ledig på somrarna och till viss del vid jul:)
    Puss från mamsen

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag sa det att en av orsakerna till att jag stod ut med att jobba var för att jag kunde vara ledig :D Så antar hon vet det ;)

      Radera
  3. men hallaaa!!!! Klart du ska ta det! Låter ju perfekt! Speciellt eftersom du fortfarande kan vara med Jerry. Ohh GRATTIS till dig men framför allt dem om du tar det :)

    SvaraRadera