onsdag 15 maj 2013

Onsdag och lite svalare väder - bara ca 24 idag :)

Rätt skönt faktiskt!!

Så igår så kände jag att ryggen strulade fortfarande och hoppades att Grumpy´s inte skulle vilja ha dammsuget....

Jo då vi ändrade hela veckoplanen såklart - så igår ville dom inte gå nånstans utan ha badrummen städade och huset dammsuget och golven tvättade :D Jag satt med is hela eftermiddagen och kvällen och sitter med is nu också...ska försöka att bara isa o stretcha ordentligt så jag slipper ett extra besök hos Dr Gina :) Idag är det skräpdag hos Jerry också - skit!!!

Naturligtvis blev jag stoppad av ett tåg på väg till Grumpy´s - börjar bli standard - tur jag alltid åker tidigt :D Väl där så möts jag av butter uppsyn från båda....Dorothy verkar inte pigg för tillfället, oroväckande!! Hon hade ramlat 3 gånger I helgen, hon verkar sluddra lite mer också...jag låg på så dom skulle försöka boka tid hos läkaren...men jag börjar undra hur länge till hon kan vara hemma...Priserna för mig går upp nu också, så I hennes hjärna så spinner det att hon ska ta bort lite av min tid :) Vet inte vad jag ska göra riktigt?? Ska åka vägen förbi kontoret idag och lämna in rapporterna och fråga dom!! Vid 2 tillfällen igår så höll hon på att ramla när jag var där....Inte bra alls! Bob skriker på henne och hon skriker tillbaks så rena rama skrikfesten I huset också! Igår så höjde jag rösten igen - jag sa det att Dorothy: Du vet hur du får tyst på honom - använd din jäkla rullator!!! Bob: Lovar du att sluta gapa o skrika om hon använder rullatorn - svar YEEEES!!!!!!!!! Jag tror inte hon kommer hålla vad hon lovar ändå ....nä hon kommer ta ett riktigt illa fall snart och då finns det inget nån av oss kan göra för att hålla henne kvar hemma!! Envetna kvinna, vet inte hur jag ska få henne att fatta att om hon inte sköter sig så måste vi säga upp vår service, då vi inte kan ta ansvar för deras säkerhet längre!!! Ska se om Boss Brad har nån bra idé???!!!

Jag åkte därifrån I varje fall med orden - Don´t kill each other - I do not want to clean up a "Bloody mess" on Thursday :) Dom skrattade rätt gott!!

Jag stannade till på en spritaffär och köpte en flaska kallt vitt vin - så jag och Michelle kunde ta ett glas vin tillsammans på vår lunch :) Det gjorde vi...det blev en sallad och ett glas vin - smarrigt och en trevlig grej som vi ska försöka göra varje vecka :) Fantastiskt vad mycket man hinner diskutera under en lunch på 1,5 timme :D

Brad var hemma redan vid 3, han var på Körkorts stället och förnyade sitt körkort - och det gick väldigt mycket fortare än han tänkt! Så vi hade en trevlig eftermiddag I värmen tills vi satte igång med middagen, grillade Kielbasa och ananas o grönsaker!!

Idag är det alltså dags för Jerry igen, vi ska åka nånstans för lunch och sen vidare till Rock Creek, Lafayette för hans spruta I ögat!! Sen är det skräpet och inte så mycket mer som hinns med, kanske förbereda lite mat men mer hinns inte!

Brad slutar tidigt idag men han och några kollegor ska åka upp till Evergreen och Mountain Bika lite när dom slutat så han är nog inte hemma före mig :D

Nu ska jag gå och göra mig redo, äta lite och sen förbereda vår middag för kvällen - Köttfärslimpa står på menyn idag - Idag blir det min version ( vilken jag I all ärlighets namn tycker är godare ;) ) Men skvallra inte för då gör han väl aldrig sin igen :D

Nu ska jag sätta fart! Ha en fin Onsdag (kväll)



Tågstopp.....

Så här låg jag och Bode igår :D



Han är en riktig gosehund som gillar att bara ligga o slappa :D




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar