onsdag 8 maj 2013

Onsdag och regnet gör att det känns lite fräscht igen :)

Men jag är fortfarande trött...kanske är det inte allergier ändå?! Föstår inte var denna trötthet kommer ifrån, jag mår alldeles utmärkt för övrigt...bara trött, sist jag kände så hade jag Körtelfeber och var 16 år nä det är inte sant, jag höll på att gå in i den berömda väggen nån gång runt 2003 eller så, då var jag jätte, jätte trött och kunde inte lista ut vad som var höger eller vänster när jag körde bil eller veta vilken knapp man tryckte på för att starta datorn m.m. Är nog inte riktigt där men TRÖTT är jag  :D:D:D:D Kanske bara är vanlig vår trötthet eller så är det allt tjaffs som ligger och stör som jag måste göra...CSN skitfanskapet, skicka in papper till Immigrations så jag kan få ett nytt Greencard (och bli 700 dollar fattigare, bara nya fingeravtryck koster 80 dollar ) Jag har vart inne på hemsidan och försökt att starta min ansökan - då säger dom att They can not process at the moment - måste vara närmre den 16 Maj...men igår fick jag ett email:

Hi Ewa Cecilia,

Thank you for visiting us at http://www.immigrationdirect.com.

Unfortunately, we have been unsuccessful in our attempts to reach you on the phone to discuss your application. ( INGEN HAR RINGT MIG VILL JAG BARA SÄGA ) However, a Representative has been assigned to your account who may be able to help you with any questions you may have in order to complete your immigration application.

We can be reached by phone Monday through Friday from 8am to 5pm PST at 1-888-489.2311 (Outside U.S.+1-415-375-7854). Please call us so we can discuss this important matter with you.

U.S. Immigration matters are important and can be time sensitive, please call us at your earliest convenience to proceed with your U.S. Citizenship and Immigration Service Application.

Va fan liksom, jag kollar ju bara typ var 3:e dag för att se om jag kan få iväg det, måste dom liksom stressa mig när det är deras fel att jag inte kan skicka in nåt??!! Måste jag ringa?? Ahhhhhhhhhhhhhhh...Orkar inte!

Sen irriterar jag mig för en god väns räkning, nåt så vansinnigt också...Hennes man; en riktig hälsosam vältränad, ny utexad från Lawschool kille på 26 år - han har dock Epilepsi sen barndomen...Nu när skolan är över så försvinner hans försäkring, och fram tills hösten när han förhoppningsvis får ett jobb som kan assistera i ämnet så måste han ha en försäkring - Men NÄ!!!  Läs dessa två blogg inlägg - Bli lika förbannade över USA systemet som jag och Glädj Er över hur bra Ni har det i Sverige - trots köer och väntetider m.m. :) 

 http://linneaiusa.com/2013/05/07/usa-och-forsakring/

http://linneaiusa.com/2011/07/07/retinoblastom-tumorer-och-sjukvard/

Det är mycket i Huvudet som snurrar, kanske därför jag är så trött - eller så är det bara så att själen redan åkt hem till Sverige och bara min lekamen är kvar här :D:D:D:D

Igår så åkte jag till Grumpy´s, dom verkade ganska ok...Bob var som vanligt grumpy men inte värre än så :) Vi drog iväg till bensinstation och tankade, Petco och köpte Hund treats, King Soopers för storhandling sen åkte vi hem...Klockan var redan över 12 när vi kom hem så jag satte igång med frukost till Bob, städade undan i köket sen var dagen över! Bob hade köpt en vattenmelon, en hel sån så jag frågade om jag skulle skära upp den åt dom, ingen av dom borde hantera en kniv med deras krämpor :) Men dom tittar på klockan och säger - Nä vi får lösa det själva...Jaha säger jag och klockar ut ur systemet och börjar skära upp melonen! Dorothy säger Don´t lie about your time -  well If not, Bob will probably cut his hands and he will be complaining like a baby for 3 days - right?!?! Ok - You are too kind! Yes I AM!!!!!!!!!!! Men det räckte inte med detta, för när Bob sitter och tar sin medicin så saknas ju en såklart...Stupid Me skriker han ut...Jag bara sa ring till apoteket och fråga om du kan få några stycken så åker jag upp och hämtar...Det kunde dom såklart - Så igen så spenderade jag 1 timme extra med Grumpy saker :) Fast ärligt talat så kändes det rätt bra...det är ju därför jag drogs till detta jobbet, för att hjälpa! I varje fall åkte jag och hämtade hans piller,tillbaks och lämnade av dom och sen vidare till Walmart - jag var inte hemma förrän kl var närmre 3 :) Varmt var det så jag gick och satte mig i skuggan med min ny inköpta planeringskalender :) Så här såg den ut när jag startade:

Så här såg den ut när jag var klar:

Mer eller mindre klar......

Jag kände det att jag måste lägga upp ett schema, bara för att ha nåt att gå efter, kanske stresskänslan försvinner eller kanske inte :) I varje fall kändes det skönt att få det på papper och överskådligt ;)

Brad kom hem ganska tidigt och vi satt ute och pratade i solen en stund, sen började dropparna komma och vi satte oss under tak igen - Booom säger det och Tor kommer flygandes över himlavalvet - Åskoväder deluxe!!! Regnet bara öste ner, blandat med lite hagel i mellanåt :) Härligt var det!!!

Det tyckte inte Bode att det var :D








 




Ska visst komma lika mycket till Idag och ikväll :D Stackars Bode......

Idag ska jag Till Jerry och jobba, trashday för övrigt vet jag inte vad han vill hitta på - vi får väl se, his wish is my command :) Innan dess ska jag uppenbarligen ringa Immigrationsverket - planen var att jag skulle tvätta idag men min kära man tvättade när jag var borta i måndags - Problemet är att han bara tvättade sina saker!!!!!! Så nu har jag inga fulla maskiner att köra så får väl klara mig med det jag har och köra lite tvätt på fredag istället - Jag sa det lite snällt till honom att jo det var ju käckt att du tvättade men du kanske kunde ha hämtat min tvätt också??! Jag tror ärligt att han trodde han gjorde mig en tjänst :D Istället måste jag antingen vänta med min tvätt eller tvätta mini maskiner ....Det är inte första gången han tvättar, kanske 5:e gången sen jag flyttade hit :D och det är inte första gången (av dessa 5 gånger) han bara tvättar sina saker - Är det normalt??! :) Ja ja man ska ju inte klaga när han tar hand om sin tvätt så bäst att hålla tyst :D Jag måste renskriva Swea Protokollet också och få ordning på medlemslistan så den kan skickas ut...Ja vi får väl se vad jag hinner idag :)

Nu ska jag äta frukost och gå och duscha först och främst :)

Ha en fin Onsdag (Kväll )

 

2 kommentarer:

  1. Hahaha vad roligt att han tvättade sina kläder. Casey tvättade precis ALLT vi har.. jag har ingen aning om varför men nu är det kläder överallt. Måste rensa. Tack för omtanken Cia. Du är bäst.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hahahaha eller hur :D Casey försökte nog tvätta bort sin frustration, vet inte vad min man tänkte... :)Kram på dig hoppas allt löser sig snart, så ni kan få lite lugn o ro!!!!

      Radera